• Bank Lane

    images/01.jpg

    A pair of coach houses designed and built to be subservient to the surrounding properties, this design maximised roof space and incorporates a substantial basement level which is both light and airy. Traditionally built, these two houses were nominated for a NHBC award for their quality and design.

    exterior
  • Bank Lane

    images/02.jpg

    Simplicity with colours, materials and design make a success.

    three interior views
  • Bank Lane

    images/03.jpg

    Central atriums flood the house with light.

    landing
  • Bank Lane

    images/04.jpg

    Contemporary furnishings bring the styles together.

    bedroom
  • Bank Lane

    images/05.jpg

    Allowing plumes of light, this bespoke staircase twists and turns through the house leaving a central void for natural light.

    staircase
  • Bank Lane

    images/06.jpg

    Handcrafted bespoke joinery makes the difference.

    various